Περίκλυτον Ωδείο Άννας Τεμπερικίδη: Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η μαθήτριά μας Ελένη Μέγγουλη
Με μεγάλη μας χαρά, η μαθήτριά μας Ελένη Μέγγουλη , που φοιτά στην τάξη του καθηγητή σαξοφώνου του ωδείου μας Babis Vlachos , έλαβε μέρος στη συναυλία ενόργανης σύγχρονης μουσικής – σύγχρονης μουσικής και ηχητικής τέχνης, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Κυριακή 20/10.
Παρουσίασε μαζί με την σολίστα Παναγιώτα Ντίνου το έργο που έγραψε ο συνθέτης Δημήτρης Ανδρικόπουλος με τίτλο “I stare the stars that are over the ocean…” για σοπράνο σαξόφωνο και βιμπράφωνο.
Να αναφέρουμε επιπλέον πως στις 26 – 29/04/24, είχε λάβει μέρος στο διεθνή διαγωνισμό του 10ου Φεστιβάλ Σαξοφώνου στη Λάρισα και κατέκτησε το 3ο Βραβείο για την τάξη της ανωτέρας, ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους από Αγγλία, Κύπρο & Κίνα.
Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον καθηγητή μας Babis Vlachos για το ενδιαφέρον και τις ευκαιρίες που προσφέρει στους μαθητές του να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις & διαγωνισμούς.

