Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
Lavriaki.gr
ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δημοτική Θεατρική Ομάδα Λαυρίου «Εξόρυξη»: Με πολλές διακρίσεις, επέστρεψε η ομάδα μας από το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεάτρου Διστόμου

Με τις καλύτερες αναμνήσεις, αλλά και με πολλές διακρίσεις, επέστρεψε η ομάδα μας από το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Θεάτρου Διστόμου. Η παράστασή μας «Μακρόνησος» απέσπασε συνολικά οκτώ βραβεία.

1. Βραβείο Α’ Καλύτερης Παράστασης.

2. Βραβείο Κοινού.
3. Βραβείο Α’ Γυναικείου ρόλου από κοινού και στις τέσσερις ηθοποιούς της παράστασης Βάσω Ρούσσου, Στέλλα Δρίβα, Ελένη Ψαρρά, Δώρα Κεχαγιά για την συνολική τους υποκριτική ως ένα σώμα και μια φωνή.
4. Βραβείο Πρωτότυπης μουσικής σύνθεσης στον Salvatore Bezzi.
5. Βραβείο μουσικής επιμέλειας στον Γιώργο Δρίβα.
6. Βραβείο φωτισμού στους Νίκο Ζαννή και Γιώργο Δρίβα.
7. Βραβείο καλύτερης αφίσας στην Θ.Ο «Εξόρυξη».
8. Βραβείο καλύτερου προγράμματος στον Νίκο Συρίγο.
Ευχαριστούμε θερμά την κριτική επιτροπή του φεστιβάλ Διστόμου και τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία τους.
Σε αυτό το ταξίδι της «Μακρονήσου», που συνεχίζεται δυναμικά, δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμβάλλουν στην πραγματοποίησή του.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Λαυρεωτικής, τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Λουκά και την υπεύθυνη Πολιτισμού κ. Ευαγγελία Δράκου, που βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της ομάδας μας και με κάθε τρόπο στηρίζει τις ανάγκες μας.
Ευχαριστούμε επίσης την Βουλευτή κ. Έλενα Καραγεωργοπούλου για τη ευγενική της χορηγία και στήριξη.

Επόμενος σταθμός

Δραπετσώνα Τετάρτη 27 Αυγούστου.