Λαύριο: Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Κοτοπούλη
Θλίψη έχει σκορπίσει στο Λαύριο η είδηση του θανάτου της Ελένης Κοτοπούλη. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο (14/3) ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του ΓΕΛ Λαυρίου αναφέρεται:
Με μεγάλη θλίψη και πόνο ψυχής θα πούμε αύριο στις 15:00 στον ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Λαυρίου το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη φίλη και συνεργάτιδά μας, Ελένη Κοτοπούλη.
Η Ελένη μας, μητέρα δύο μαθητών της Α’ και Γ’ τάξης του σχολείου μας, διετελούσε εδώ και ενάμισι χρόνο ως ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Λαυρίου. Ακόμα και τις τελευταίες μέρες, όντας στο νοσοκομείο φρόντισε να μας παραδώσει το ταμείο με απόλυτη εντιμότητα και συνέπεια.
Υπέμεινε και πολέμησε επί τρία συναπτά έτη την επάρατη νόσο με σθένος, αξιοπρέπεια και αισιοδοξία. Το ήθος της θα αποτελεί για εμάς φωτεινό παράδειγμα.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της, καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μας για τη μεγάλη τους απώλεια.
Αγαπημένη μας Ελένη, καλό ταξίδι στο φως!!!
Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας!!!
Πηγή: https://anatolika24.gr

